null Skip to main content

OBS: Vi har semester fram till och med 28 juli och inga ordrar kan skickas under denna period. I vår fysiska butik och verkstad har vi semesterstängt och är tillbaka i tjänst från och med 29 juli.

Ha en skön sommar!

Kolla in! REA på LÅDCYKLAR, lastcyklar, elcyklar och cyklar: CYKELREA

Batavus Fier 3 lådcykel

BATAVUS

MSRP: kr59,995.00
Was: kr59,995.00
Now: kr54,995.00
(You save kr5,000.00 )
(No reviews yet) Write a Review
UPC:
8713568470094
Shipping:
Calculated at Checkout

Expected release date is 20th Aug 2024

Out of stock

Batavus Fier 3 elektrisk lådcykel:

Vi erbjuder alltid fri service i 3 år på alla lådcyklar vi säljer, villkoret är att man har ett klistermärke med vårt namn på lådan under den tiden.

 

Med Batavus 3-hjuliga lådcykel får du en fin kvalitetsvagn som är praktisk när du ska frakta barn eller gods genom stadstrafiken. Den låga tyngdpunkten och vikten på cykeln ger dig en bra balanspunkt på cykeln.

Cykeln levereras med 1 bänk monterad i lådan, samt två justerbara trepunktsbälten så att du enkelt och säkert kan skjutsa dina barn. I lådan kan du också montera en insats för din Maxi-Cosi bilbarnstol eller en extra bänk för två barn. Så du kan ta med totalt 3 eller 4 barn på en resa, beroende på tillval.

Den elektriska lastcykeln är utrustad med den effektiva och nästan ljudlösa BOSCH Cargo Line-motorn, som hjälper dig att snabbt och enkelt komma upp i hastighet. Och den gör det tunga jobbet i uppförsbackar och i motvind. Du kan enkelt justera assistansnivån på den fasta BOSCH Purion-displayen, som sitter inom räckhåll på vänster sida av styret. Det innebär att du inte behöver släppa taget om handtaget för att använda displayen. Lådcykeln levereras med ett 500Wh BOSCH-batteri.

Om du använder cykeln i tjänsten eller vill ta med den på en cykelsemester är det möjligt att eftermontera ett extra batterisystem på lastcykeln. Som tillval finns nämligen att man kan få cykeln med dubbla batterier och därmed även dubbla din räckvidd.

För att underlätta vardagen har vi utrustat sadelstolpen med en snabbkoppling som gör att sadeln kan justeras upp och ner snabbt och enkelt. Tillsammans med den låga instegshöjden kan flera personer enkelt dela på cykeln. Vi rekommenderar en minimilängd på 157 cm för att cykla på lastcykeln.

 

Fier 3 har Enviolos smarta steglösa växelsystem. Med växelreglaget kan du enkelt justera till den växelnivå du behöver. För extra säkerhet på cykeln är den utrustad den med V-light-baklykta, som drivs av elsystemets batteri. V-light lyser bakåt och syns från sidan som en vanlig baklykta, men den kastar också ett rött ljus i form av ett V på marken bakom cykeln, detta för att uppmuntra andra trafikanter att hålla ett säkert avstånd till dig när de närmar sig bakifrån. 

 

Modell

Batavus Fier 3

Motor

BOSCH Cargo Line, 85Nm, 250W

Batteri

Bosch Litiumjon (Li-ion) - Flex 400-500 Wh

Display

Bosch Purion Performance, LED-display

Bakbroms

Zoom, hydraulisk skivbroms

Växelreglage

Enviolo Twist Pro 3300

Växlar

Enviolo

Hjul

Aluminium

Däck

SCHWALBE PICK-UP PERFOMANCE, 20/26 tum

Sadelstolpe

Justerbar

Sadel

Selle Royal, komfortsadel

Styrstam

Justerbar

Lampa (fram)

Ja, Harlem MR8

Lampa (bak)

Ja, Batavus V-light

Lås

Ja, ingår. AXA Solid ringlås.

Stöd

Nej, den har 3 hjul...

Pakethållare

Ja, MIK kompatibel

Stänkskärmar

Ja

Kedjeskydd

Ja, heltäckande

Övrigt

Elsystem BOSCH Cargo E-system, lastkapacitet 100 kg, SGS- och TÜV-certifieringar

Vikt (ca)

75 kg

Färg 

Mörkgrå