null Skip to main content

Nihola Family

Nihola

MSRP: kr56,500.00
Was: kr56,500.00
Now: kr53,995.00
(You save kr2,505.00 )
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added

Obs: kan beställas här i webbshoppen men skickas ej utan måste hämtas i vår butik i Lund. Kom ihåg att klicka i "Hämtas i butik" i kassan, annars debiteras automatiskt 99kr för frakt trots att ingen frakt kommer att ske.

Rea-priset 53 995 kr gäller vår democykel som vi har i vår butik. Den har svart låda och gult kapell ( ingår i priset ), skivbromsar, 7 växlar, belysning som drivs av elsystemet, gummimatta på golvet samt elsystem, batteri och motor från danska Promovec.

Nihola Family

Nihola Family lådcykel är Nihola´s populära modell för barnfamiljer.

Family-lastcykeln kan transportera upp till 100 kg i lådan och det finns plats för 2 barn upp till 7-8 års ålder på bänken.

Alternativt kan en babysäng eller bilbarnstol användas i förarhyttens nedre del och ett barn eller en vuxen kan sitta på bänken. Bänken kan enkelt tas bort utan verktyg (om du t.ex. bara vill montera en liggdel).

Lådan, som omger och skyddar barnen, ger extra sinnesro eftersom ramen är uppbyggd av en sluten dubbelrörsram utan hörn bestående av övre och nedre ramrör som svetsats samman med 5 vertikala stålsektioner.

Nihola Family har efter tester utsetts till den bästa 3-hjuliga lastcykeln för transport av barn av den danska tidningen Politiken och den nederländska "Fietsersbond" (nederländska cyklistförbundet).

 

Specifikationer:

Svarta aluminiumfälgar av högsta kvalitet, Magura parkeringsbroms, skruvar och beslag i rostfritt stål, inbyggda beslag för hundbälten, handbyggd dansk ram med extra horisontella förstärkningsstålstänger i hytten, aluminiumstolpe och hyttgolv, 8 hyttfärger i plast av högsta kvalitet, svart pulverlackerad ram, underhållsfri styrning med hydraulisk gasdämpare.