null Skip to main content

Yuba FastRack

Yuba

MSRP: kr50,879.00
kr43,990.00
(You save kr6,889.00 )
(No reviews yet) Write a Review
Shipping:
Calculated at Checkout
Adding to cart… The item has been added
OBS! : denna cykel kan köpas här i webbshoppen men vi skickar inga cyklar utan dessa måste hämtas ut i vår fysiska butik på Klostergåden i Lund, Sverige. Kom ihåg att klicka i "Hämtas i butik" i kassan, annars debiteras automatiskt 99kr för frakt trots att ingen frakt kommer att ske.
 
Den ultimata city longtail
Mindre utrymme kräver mer flexibilitet - och det finns inte tillräckligt med utrymme i staden. Det är därför Yuba FastRack är flexibilitet i cykelform: den är inte bara kompakt. Tack vare den hopfällbara pakethållaren är FastRack alltid precis så bred som du behöver den: pendla med pakethållaren uppfälld, efteråt till snabbköpet med pakethållaren utfälld - inga problem alls.
Otrolig förmåga att vika ihop på fyra olika sätt!
Det kanske inte ser så ut, men FastRack har inte bara en bagagehylla. Den har fyra. Med ett enkelt klicksystem kan bagagehyllan förvandlas till vad som behövs på några sekunder: en bred lastyta med sidoväggar (Carry on Mode) eller utan (Flat Mode), en sittplats med fotstöd (Sideboard Mode) eller den klassiska smala lastytan (Compact mode). Så du har alltid den bagagehylla du behöver. En frontpakethållare kompletterar helheten och mångdubblar användningsmöjligheterna.
Motorn och elsystemet SHIMANO E7000 ger den nödvändiga kraften för att klara av tung last och branta utförsbackar och den fjädrande gaffeln ger bra komfort.
 
Helt enkelt kompakt. Kompakt enkel.
Med en längd på 1,90 meter är FastRack lika kort, liten och kompakt som de flesta vanliga elcyklar. De små 20-tumshjulen gör den ännu mer lätthanterlig - och rolig att köra. Med den låga tyngdpunkten är du supersäker på vägen, även med tung last, och du får också en bra start vid trafikljusen. Dessutom passar den på alla cykelhållare för bilen: Ska du ta med FastRack på semestern? Inga problem! Tack vare två rullar i slutet av ramen är FastRack dessutom förmodligen den första lastcykeln i världen som kan rullas upprätt - hissar, korridorer eller tunnelbanan är alltså inga hinder.

Liten lastcykeljätte
Även om den är liten: FastRack kan bära sin last. Med SHIMANO E7000 har den en kraftfull motor som håller dig igång även om du packar din FastRack fullt - och gränsen ligger på behagliga 200 kilo! I kombination med den utfällbara bagagehållaren och ett par genomtänkta spännremmar är det inga problem att transportera stora och skrymmande saker med denna vägdvärg. Och din veckohandel i alla fall.
 
Ingår i leveransen:
Stänkskärm
Base Rack - främre hållare
DRS - dubbelt racksystem
Dubbelt stativ
LED-lampor
Styrdämpare
 
Observera: Bilderna kan även visa tilläggsutrustning. Dessa ingår inte i leveransen och måste beställas separat.

Specifikationer:
Batteri: Shimano 500 Wh Akku
Elektrisk drivning: Shimano Steps E7000 250 W 36 V
Passagerare: Upp till 2
Barnstol: En Yepp-barnstol
Max lastkapacitet: 200 kg (inklusive förare)
Vikt: 34 kg
Färg ram: Grön, Mint eller Grå
Mått: 191 cm
Hjulbas: 1,24 m
Växlingssystem: Shimano 10-växlad
Bromsar: Magura MT32 hydrauliska skivbromsar
Ram: 6061 Aluminium
Belysning: AXA LED-belysning
Lämplig för kroppsstorlek: 1,50 m - 1,85 m
Däck: 20''
Däckbredd: 2,4"
Stänkskärmar: fram och bak
Fälgar: Legering dubbelväggig 36H
Hjulkjolar: bak
Sadelstolpe: 31,6 mm